Όχι, η χρήση πιστωτικής κάρτας δεν είναι απαραίτητη για την αγορά κάποιου προϊόντος. Μπορείτε να πληρώσετε με την παραλαβή της παραγγελίας σας σε ενα απο τα καταστηματα μας, με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή με αντικαταβολή.

Η εκτύπωση θηκών είναι διαθέσιμη για τις περισσότερες συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Μπορείτε να δείτε ποια κινητά είναι διαθέσιμα στη σελίδα “ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΘΗΚΗ ΣΟΥ”.

Μπορειτε να βαλετε οποιαδηποτε φωτογραφια θελετε.

Οι θηκες μας ειναι σιλικονης παχους 0,3-0,5mm (ultra slim), αναλογα το μοντελο του κινητου.

Η θήκη σιλικόνης καλύπτει περιμετρικά το κινητό καθώς και το πίσω μέρος του.

Κάποιες διάφορες είναι πιθανό να υπάρξουν ανάμεσα στα χρώματα που βλέπετε στην οθόνη σας με αυτά που θα αποτυπωθούν στην θήκη σας για διάφορους λογούς όπως (φωτεινότητα, ανάλυση κλπ) Σημαντικό ρόλο στην απόδοση των χρωμάτων παίζει η ποιότητα του αρχείου καθώς και οι ρυθμίσεις και δυνατότητες της οθόνης σας.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η ανάλυση της φωτογραφίας (όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα) καθώς και η φωτεινότητα. Επίσης καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχανεται με φωτογραφίες πορτρέτου.

Η εκτύπωση καλύπτει ένα μέρος του πλαϊνού της θήκης.

Τα έξοδα αποστολής είναι 2.90 ευρώ και η παράδοση στο χώρο σας γίνεται από την ACS courier σε όλη την Ελλάδα.

Η παράδοση γίνεται μέσα σε 48 ώρες. Τα Σαβ/κα και τις αργίες δεν γίνονται παραδόσεις.

  • Με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με αντικαταβολή

Η YELLOW YOLK αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL για να προστατέψει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών του. Ειδικότερα τα στοιχεία πιστωτικών/χρεωστικών καρτών δεν επεξεργάζονται και δεν αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα στοιχεία μεταβιβάζονται και επεξεργάζονται απευθείας από το ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον των συνεργαζόμενων εταιρειών αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών. Για τον λόγο αυτό κανένα μέλος της εταιρείας μας δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά.